@lex360 uit De Bilt sponsor van drukwerk

Voor onze concerten in 2018 verzorgt @lex360 het drukwerk, zoals de flyers en de posters. Je kunt bij hem terecht aan de Weltevreden 4b, De Bilt, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Buiten deze tijden zijn drukwerkopdrachten op afspraak / in overleg te maken. www.atlex360.nl.


Vrienden
Onze Vrienden zijn onze vaste fans. Bij een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,- ontvangt een Vriend twee keer per jaar een vrijkaartje voor onze concerten, op een gereserveerde plaats. Aanmelden als Vriend? Maak je bijdrage over op rekeningnummer NL05INGB0000335841 t.n.v. Zeister Philharmonisch Orkest te Soesterberg o.v.v. Vriend van het ZPhO en jouw naam + e-mailadres (of postadres).


Sponsor van het Zeister Philharmonisch Orkest
Je kunt je als persoon of als bedrijf aanmelden als sponsor van het orkest. Wij bieden onze sponsors de volgende mogelijkheden, afhankelijk van de steun:

  • naam in het programma bij de concerten
  • noemen in de persberichten die rond een concert of andere bijzonderheid uitgaan.
  • link op onze website en/of met een logo en/of met een eigen pagina (inclusief verwijzing naar eigen website).

VIP-arrangement
Voor (grote) sponsors is er een VIP-arrangement mogelijk waarbij de sponsor en zijn gasten persoonlijk door het bestuur en/of dirigent ontvangen worden en o.a. een persoonlijke toelichting op het programma en het orkest krijgen. In overleg zijn meerdere opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld het bijwonen van de generale repetitie in het orkest zelf, om te ervaren hoe het is om in het orkest een werk te beleven. Of heb je wel eens (even) een orkest willen dirigeren?

Neem voor overleg over de mogelijkheden contact op met Claar Urbanus, te bereiken via e-mail.