Speel je met ons mee?

Ben je koperblazer? We hebben plek voor hoorn, trombone, bastrombone en tuba.

We geven een feestelijk Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 12 januari 2020 met o.a. stukken uit Bizet's Carmen, uit der Zigeunerbaron van Strauss en met de Bloemenwals van Tsjaikovski. Leuke partijen voor de 2 slagwerkers en harpist die we nog zoeken. Ben jij er daar één van?

Ben je strijker? Nieuwe violisten en altviolisten zijn altijd van harte welkom. Voor cello en contrabas zitten we eigenlijk vol, maar voor een goede cellist en contrabassist hebben we plek.

Play-In: speel symfonische filmmuziek!
Nu al voor in je agenda: zaterdag 4 april 2020 - Play-In in Zeist met filmmuziek voor iedereen die mee wil spelen. Voor koperblazers de gelegenheid om in een symfonisch orkest te spelen.
Wil je meedoen? Mail ons als je op de hoogte wilt worden gehouden. En volg ons op Facebook.

We repeteren op donderdagavond 20.00 - 22.30 uur in Bosch en Duin, Duinweg 35.

groepsfoto ZPhO_2019

Niveau
Heb je (samen)speelervaring en beheers je je instrument redelijk, kom dan meedoen. In een orkest spelen vergroot je je handigheid en vingervlugheid en je blijkt meer te kunnen dan je dacht.

Proberen?
Mail ons als je erover denkt om in het orkest te komen. Je hoeft geen auditie te doen. Wel hanteren we een probeerperiode van 4 repetities waarin we kunnen bekijken of we technisch en muzikaal bij elkaar passen. Tijdens één van die repetities zit je naast de aanvoerder van je groep. Na de 4e keer bespreken we met jou of het orkest wat voor je is.

Kosten
Het lidmaatschap kost 220 euro per jaar. Projectlidmaatschap (een repetitieperiode + concert) is mogelijk tegen de helft, dus 110 euro.