groepsfoto ZPhO_2019

In het Zeister Philharmonisch Orkest spelen ca 60 amateurmusici o.l.v. Johan Olof enthousiast met elkaar samen: eerste violen, tweede violen, altviolen, celli,  contrabassen en dubbel bezette houtblazers incl. hoorns, trombone en trompetten.

We repeteren iedere donderdag avond tussen 20:00 - 22:30 in de gemeente Zeist.

Repetitie locatie: Amerpoort/Christophorus, Duinweg 35, Bosch en Duin

vacatures:
- Koperblazers: we hebben nog plek voor 1 trombone, 1 bastrombone.
- Strijkers: Nieuwe violisten en altviolisten zijn altijd van harte welkom.

Wil je kennismaken met ons orkest, dan zijn er een paar momenten waarop je vrijblijvend mee kan repeteren en kan ervaren hoe het is om mee te spelen in een symfonieorkest.

Niveau
We vragen (samen)speelervaring en minimaal een redelijke beheersing van je instrument. In een orkest spelen vergroot je handigheid en je blijkt meer te kunnen dan je dacht.

Proberen?
Vul het aanmeldingsformulier in. We houden geen audities maar hanteren voor strijkers een probeer periode van 4 repetities om te zien of we technisch en muzikaal bij elkaar passen. Tijdens 1 van die repetities zit je naast de aanvoerder van je groep. Na de 4e keer bespreken we met jou of het orkest wat voor je is.
Voor blazers hanteren we een probeer periode van 1 project. Daarna bekijken we van beide kanten of we met elkaar doorgaan.

Kosten
Het lidmaatschap kost 260 euro per jaar (koperblazers 180 euro). Projectlidmaatschap (een repetitieperiode + concert) is mogelijk. Financiele bijdrage is afhankelijk van het concert.
Vormt de contributie een te hoge drempel, dan is overleg mogelijk over een te treffen regeling.