Nieuwe leden welkom!
Heb je zin om mee te komen spelen, dan ben je van harte welkom. Voor strijkers hebben we altijd plek. Voor blazers alleen als er een vacature is. We realiseren ons dat het een grote stap kan zijn om je vast te leggen voor een heel jaar. Daarom kun je ook projectlid worden, dat wil zeggen voor een repetitieperiode + concert.

Vacatures
We hebben op dit moment plaats voor violisten en altviolisten. We beginnen eind oktober 2018 met de repetities voor de 8e Symfonie van Dvorak en het Pianoconcert van Grieg.

Repetitieschema

Orkestfoto mrt 2018 2MB

Niveau
Heb je (samen)speelervaring en beheers je je instrument redelijk, kom dan meedoen. In een orkest spelen vergroot je je handigheid en vingervlugheid en je blijkt meer te kunnen dan je dacht.

Proberen?
Mail ons als je erover denkt om in het orkest te komen. Je hoeft geen auditie te doen. Wel hanteren we een probeerperiode van 4 repetities waarin we kunnen bekijken of we technisch en muzikaal bij elkaar passen. Tijdens één van die repetities zit je naast de aanvoerder van je groep. Na de 4e keer bespreken we met jou of het orkest wat voor je is.

Kosten
Het lidmaatschap kost 220 euro per jaar. Projectlidmaatschap (een repetitieperiode + concert) is mogelijk tegen de helft, dus 110 euro.